lauantai 23. marraskuuta 2013

Trio lauantain Liigaan

Tänään Liigaa pelataan kuudella paikkakunnalla ja katseeni suuntautuukin Tampereelle, Turkuun ja Lappeenrantaan. Joten mennään suoraan asiaan. Olen valinnut kaksi kotivarmaa ja yhden vieras varman. Tappara ja Saipa kotonaan ja HIFK vieraissa.

Trio:

Tappara - JYP (+1) = 1 (2,85)
Saipa - Kalpa (+1) = 1 (2,60)
TPS(+1) - HIFK = 2 (3.90)

Kerroin triossa on 28.89

Perusteluja:

-Tappara on ollut viime otteluissaan todella vakuuttava. Kolmessa ottelussa se on tehnyt 9 maalia ja päästänyt yhden. Jormakka ja Palola saivat eilen homman toimimaan entistä paremmin ja luulen, että kaksikko ei jätä ketään kylmäksi tänäänkään. Tappara johtaa ja voittaa ja viimeistään tekee tyhjiin. JYP pelasi raskaan pelin eilen Tappara nautiskeli.

-HIFK:n voitto. Noh kun katsotaan TPS:n ja HIFK viime kohtaamisia, on HIFK ollut reippaasti niskan päällä. HIFK on voittanut kaikki viisi edellistä kohtaamista ja pienen alamäen jälkeen on saanut otetta peliin. Nyt täytyy myös huomata mitä joukkuetta vastaan tappio tuli eilen. Tänään uskon HIFK:n hoitanvan homman kotiin jo kuudennen kerran turkulaisista.

-Kuten kaikki tiedämme Saipa on ollut aina kova kotonaan ja tänään vastaan asettuu sekaisin oleva Kalpa. Ei muuta voitto menee Saipalle.

YLLÄTYKSIÄ!

Kärpät (+1)- Ilves = X (12.00)
Jokerit (+1) - Pelicans = X (9.15)

Yhteiskerroin tuplassa 109.80

Kärpillä oli eilen ottelu Helsingissä ja vastaan asettuu levännyt ilves. Viimeksi kun joukkueet kohtasivat Ilves voitti ja sen jälkeen kärpät eivät ole hävinneet. Kerroin on pelattava :)

Pelicans voitti eilen Saipan kotonaan ja Jokerit oli ongelmissa Lukkoa vastaan. Pelicansin yhden maalin voitto väsyneistä narreista on hyvä merkki.

Siinä sitten, näillä mennään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti