torstai 14. marraskuuta 2013

Bostonista varma yön tasaiseen kierrokseen!

Bostonin ja Columbus Blue Jacketsin kohtaaminen vaikuttaa erittäin paljolti Bostonin heiniltä. Joukkue on kotonaan kova ja en usko, että Columbus onnistuu kotijoukkuetta selättämään. Jotenka suoraan sanoen Bostonista varma.

Yön toiset ottelut ovat toinen toistaan tasaisempia, mutta Bostonin kaveriksi voisi hyvinkin lisätä Chicagon sekä Dallasin. Chicago on todennäköinen suosikki otteluun jo pelkästään kotietunsa turvin. Toki Phoenix ei ole heikko joukkue tällä kaudella. Tasapeliä on myös syytä harkita, mutta itse luottaisin Chicagoon. Dallas sen sijaan on hyvä idea, koska maalivahtipeli on loistavaa, lisäksi joukkue on viimeaikoina pelannut hyvin. Tietysti tulee toivoa ettei Dallas ole liian rasittunut eilisestä ottelusta.

Yön muista otteluista on vaikea tehdä johtopäätöksiä. Siispä itse vedin tällä triolla. Toivotaan, että osuu.

Boston - Columbus Blue Jackets = 1
Chicago Blackhawks - Phoenix = 1 (x)
Calgary Flames - Dallas Stars = 2

Tuolla triolla pääsee hyvin alkuun.

Kerrointa saa nostettua:
Coloradon voitolla St.Louis Bluesista. Mikä vierasjoukkueelle ei kuitenkaan ole mahdotonta saavuttaa. (2)

Kuten jo otsikkokin kertoo tämän yön kierros saattaa olla tasainen ja tällöin tasapeleillä voi naahia hyviä kertoimia.

1 kommentti:

  1. Noniin moneylinellä olisi saanut kaikki. Pelit olivat tasaisia juuri niinkuin ajattelinkin. Myös Bostonin, jonka uskoin kotonansa pelin hoitavan varsinaisella peliajalla. Dallas kuitenkin oli murskaava voittaen ottelunsa 3-7. Chicago peliin kaavailemani tasapeli kakkosvaihtoehdoksi näytti toimivan.

    VastaaPoista