keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Toivotaan toivotaan... (NHL)

Ensi yönä pelataan 13 ottelua joistavarmasti löytää omanlaisensa trion tai kvartetin.Itse päädyin kvartettiin Pittsburgh, Montreal, Tampa bay ja Chicago. Nämä ovat ne joukkueet joiden uskoisin olevan varmoja. Perusteluina voisi Pittsburghin peliin sanoa, että Toronto oli perseestä kotonaan Columbusta vastaan. Tein itselleni lupauksen, että Torontoa ei pelata ja tänään en ainakaan pelaa. Montrealilla on nyt hyvä henki päällä enkä usko, että Buffalosta on katkaisemaan tätä voittoputkea (3 ottelua). Tampa bay taas oli kotonaan vakuuttava New Yorkia vastaan toissa yönä ja Chicago on vaan tunnetusti ollut kova.

Pittsburgh - Toronto (+1) = 1 (2.25)
Buffalo (+1) - Montreal = 2 (2.55)
Tampa Bay - Philadelphia (+1) = 1 (2.95)
Calgary (+1) - Chicago = 2 (2.30)

Kvartetin kerroin veikkauksella = 38.92

Siitä sitten vaan kunnon taagilla hakemaan. Toki on muitankin hyviä pelikohteita, mutta liika on liikaa ja tuossa kvartetissakin on ihan tarpeeksi jännäämistä :)

Kannattaa kuitenkin tarkkailla muun muassa Columbusta, sillä se juuri kaatoi menestyksekkäästi Toronton vieraissa lukemin 6-0. Nashvillellä on kuitenkin hyvä meininki päällä ja siksi en oikein noin tasaista ottelua uskalla veikata, vaikkakin Columbuksen kahden maalin voitto kotonaan kiinnostaakin.

Nyt kannattaisi tälle kierrokselle ehkä jonkin sortin moneyline tai o/u rekkaa tehdä. Kohteita on sen verran ja livetulokset.com sivulla painaa otteluseurannasta pelin mitä haluaa tutkia niin sieltä löytyy hyvää kalustoa ainakin o/u vetojen suhteen. Suosittelen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti