perjantai 22. marraskuuta 2013

Otetaanhan tupla pois kuleksimasta!

Ensi yönä tarjolla olisi viisi kohdetta, mutta itse kelpuutan kaksi varmaa ja muodostan niistä tuplan. Kerroin ei tule olemaan häävi, mutta panoksella säädetään voitto.
Kaksi varmaa siis Pingviinit kotonaan ja Vancouver kotonaan. Luulisi, että huippunimillä ja Sedinin veljeksillä varustetut joukkueet hoitavat kotonaan tyylikkäästi.

Pittsburgh on kahdessa viime ottelussaan tehnyt 7 maalia ja päästänyt vain yhden. Se kertoo että joukkue on huippu vireessä vaikka alla onkin vasta kaksi voittoa. Kotonaan kuitenkin pelattava varma.

Vancouver on ollut todella alavireinen, mutta edellisestä ottelusta on kerennyt kulua jo kolme päivää, jonka aikana tänään kotona pelaava Vancouver on saanut varmasti levätä. Odotan siis tyylikästä voittoa Columbuksesta vaikka joukkueiden viime kohtaamiset ovat olleet tasaisia. Vancouver voittanut Columbuksen viimeksi vuonna 2012 varsinaisella peliajalla. Joukkueet kohtasivat kuukausi sitten jolloin Vancouver hävisi vieraissa 3-1. Tänään odotan kotijoukkueelle vähintään samaa tulosta.

Kertoimet lopputulosten jälkeen sulkeissa ja kertoimet tarjoaa Veikkaus.

Pittsburgh - NY Islanders (+1) = 1 (2.10)
Vancouver - Columbus(+1) = 1 (2.45)

Tuplan kerroin : 5.14

Tulovetoon ehdottaisin samalla pohjalla:

Pittsburghin 4-1 tai 4-2 voittoa
Vancouverin 3-1 tai 4-2 voittoa

Noilla sitten toivomaan ja toivottavasti vinkkien osumis putki jatkuu :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti