maanantai 25. marraskuuta 2013

NHL-vinkki tiistai yölle

Yöllä pelataan monta monituista ottelua. Itse poimin viisi kohdetta ja kahdessa on maalimäärä veikkaus (yli/alle systeemillä). Elikkäs suoraan asiaan.

Boston - Pittsburgh yli 4.5 = 2 (1.68)
Toronto - Columbus (+1) = 1 (2.55)
St.Louis - Minnesota (+1) = 1 (2.65)
Nashville - Phoenix yli 4.5 = 2 (1.55)
Edmonton (+1) - Chicago = 2 (2.60)

Kvintetin kerroin: 45.75

Perusteluita:

Boston ja Pittsburgh tekevät todennäköisesti yhteensä ainakin viisi maalia. Molemmet joukkueet pelaavat suhteellisen maalirikasta kiekkoa ja uskoisin että ainakin 3-2 suuntaan tai toiseen tullaan näkemään tulostaululla ennen ottelun loppua.

Toronton ja Columbuksen ottelun uskon onlevan kotijoukkueen heiniä, sillä Toronto on kotonaan hyvä suorittaja. Tärkeää ottaa myös huomioon, että Columbuksen ykkös pistemies Marian Gaboric on ottelusta sivussa polvivamman takia. Näillä eväillä Toronton kahden tai useamman maalinvoitto.

St. Louis pelasi viimeksi kotonaan Dallasia vastaan voitokkaasti loppunumeroin 6-1. Ei selittelyjä vaan Minnesota jää paitsioon ja St.Louis jyrää.

Nashvillen ja Phoenixin kohtaamiseen en uskaltanut veikata kumpaakaan, mutta joukkueet ovat olleet maalirikkaita viime otteluissaan, joten eiköhän 4.5 maalin raja mene tyylikkäästi rikki.

Edmonton on ollut vahva. En kuitenkaan tahdo uskoa, että Chicago kaatuisi. Uskallan luottaa kohteen Chicagon toimivalle koneelle. Vieraskiertue ei ole menoa haitannut vaikka muutama tappio onkin tullut. Nyt haetaan kahden tai useamman maalin voitosta kerroin kyytiin.

Siinä olisi sitten NHL vinkki. Huomenna luvassa infoa Liigaan. Näillä eteenpäin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti